Інгредієнти на 6 порцій: 3 яблука 1 ст. л лимонного соку 75 г родзинок 70 г цукру 2 ч. л кориці 2 ст. л маргарину цукрова пудра для прикраси ванільне морозиво для подачі Покроковий рецепт: Увімкніть розігріватися духовку до 200 градусів. Родзинки замочити в гарячій воді. Яблука почистити, нарізати тоненькими скибочками та скласти у миску. До яблук додати лимонний сік, родзинки, цукор та 1,5 ч. л кориці. Ретельно перемішати та викласти по формочкам. У невеликій каструлі розтопити маргарин, додати цукрову пудру та корицю, що залишилась. Скибочки хліба подрібнити на маленькі шматочки, занурити в розтоплений маргарин та викласти на яблука. Відправити в духовку напротязі 30 хвилин. Зверху має з’явитися рум’яна скоринка. Примітка: якщо ви бачите, що вона почала підгорати, достатньо накрити форму фольгою та продовжити випікати. Подавати десерт треба теплим, за бажанням присипати цукровою пудрою та додати улюблене ванільне морозиво. Порада: найпростіший варіант – купити морозиво, або ви можете приготувати його власноруч. На сайті ТМ «Ласунка» вас завжди чекає багато рецептів смачного морозива з цікавими смаками. Готуйте та насолоджуйтесь смачними стравами!
Яблука під хрумкою скоринкою
Зміст