Безліч креативних десертів на основі бельгійських вафель

Зміст

Таке обладнання, як професійні вафельниці, є корисним не тільки для використання вдома, але й для закладів масового харчування. За допомогою професійної вафельниці можна створювати продукцію ідеальної форми із високою продуктивністю та рентабельністю. Використання обладнання відзначається економними енерговитратами, легкістю експлуатації, швидкістю приготування продукції. Крім того, сьогодні випускаються найрізноманітніші варіації таких приладів. Звертаючи увагу на це, вафельниця професійна дозволяє виготовляти продукцію для будь-яких страв та значно розширити асортимент пекарні, кафе, ресторану, точок швидкого харчування тощо.

Варіанти десертів за допомогою вафельниці

Безліч моделей вафельниць можна побачити в асортименті компанії ProFood. Каталог сайту profood.com.ua містить варіанти обладнання для виготовлення:

  • корн-догів;
  • донатсів;
  • стаканчиків (для морозива);
  • бельгійських вафель квадратної та прямокутної форми;
  • гонконгських вафель;
  • товстих круглих бельгійських вафель;
  • вафель малої товщини.

Ще більш фігурні форми можуть мати вигляд:

  • чашок;
  • ялинок;
  • ананасів;
  • ведмедиків;
  • сніговичків;
  • собачих або котячих лапок;
  • мушлів;
  • класичних горішків, шишок та грибочки;
  • невеличких тарілочок;
  • мафінів;
  • квіток;
  • рибок;
  • сердець;
  • кукурудзи;
  • кульок;
  • колосків;
  • плитки шоколаду;
  • монет;
  • бюргерів тощо.

Можна підібрати апарат для створення плоских та тонких вафель, або ж навпаки продукту із великою товщиною. Є навіть варіанти, що дозволяють виготовляти продукцію на тему “для дорослих”, наприклад у формі грудей та інших частин тіла. Такі незвичайні моделі також можна знайти на сайті https://profood.com.ua/.

Особливості професійних вафельниць

Вафельниця представляє собою кондитерське обладнання. Вона нагрівається за допомогою використання трубчастих тенів або ж кварцових нагрівачів. Деякі моделі передбачають наявність термостатів, що контролюють рівень температури. До того ж температура регулюється для обох поверхонь.

Найбільш функціональні та технологічні вафельниці подають сигнал про готовність продукту. Ця функція надзвичайно корисна у закладах, де спостерігається велике навантаження на співробітників кухні. Почувши сигнал, кондитер одразу зможе забрати готову продукцію та налити нову порцію тіста.

Продуктивними є двопостові вафельниці, які дозволяють за одну годину виробляти 60 одиниць продукції. Однопостові моделі здатні лише на 30 вафель за аналогічний проміжок часу.

Як вибрати вафельницю

Щоб правильно обрати модель, слід звертати увагу на форму, продуктивність, час, необхідний для випікання однієї порції. Крім того, важлива потужність, наявність зручної панелі керування, терморегулятору. В двопостових моделях може бути можливість відключати один із постів.

Придбавши професійну вафельницю, можна забезпечити необхідні умови для створення якісної продукції. Допомогти у виборі зможуть спеціалісти компанії ProFood, до яких можна звернутися у будь-який зручний час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *