Яблука під хрумкою скоринкою

Зміст

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 3 яблука

  • 1 ст. л лимонного соку

  • 75 г родзинок

  • 70 г цукру

  • 2 ч. л кориці

  • 2 ст. л маргарину

  • цукрова пудра для прикраси

  • ванільне морозиво для подачі

Покроковий рецепт:

  1. Увімкніть розігріватися духовку до 200 градусів.

  2. Родзинки замочити в гарячій воді.

  3. Яблука почистити, нарізати тоненькими скибочками та скласти у миску.

  4. До яблук додати лимонний сік, родзинки, цукор та 1,5 ч. л кориці. Ретельно перемішати та викласти по формочкам.

  5. У невеликій каструлі розтопити маргарин, додати цукрову пудру та корицю, що залишилась.

  6. Скибочки хліба подрібнити на маленькі шматочки, занурити в розтоплений маргарин та викласти на яблука. 

  7. Відправити в духовку напротязі 30 хвилин. Зверху має з’явитися рум’яна скоринка.

Примітка: якщо ви бачите, що вона почала підгорати, достатньо накрити форму фольгою та продовжити випікати.

  1. Подавати десерт треба теплим, за бажанням присипати цукровою пудрою та додати улюблене ванільне морозиво.

Порада: найпростіший варіант – купити морозиво, або ви можете приготувати його власноруч. На сайті ТМ «Ласунка» вас завжди чекає багато рецептів смачного морозива з цікавими смаками. 

Готуйте та насолоджуйтесь смачними стравами!