Жіночі парасолі: модні аксесуари для негоди

Зміст

Гармонійне поєднання всіх елементів гардероба – справжній виклик для жінок. Для цього доводиться турбуватися не тільки про одяг, а й про аксесуари. Саме тому парасолька жіноча відрізняється різноманітністю оформлень. Завдяки широкому вибору легко підібрати модель, яка пасуватиме створеному образу та настрою.

Особливості жіночих парасольок

В інтернет магазині Krago легко знайти потрібний аксесуар. В каталозі є різноманітні варіанти, які відрізняються зовнішнім виглядом та характеристиками. Брендова парасоля жіноча – це надійність, міцність та привабливість. Щоб підібрати зручний аксесуар, зверніть увагу на:

  1. Механізм відкриття. Моделі автомат та напівавтомат мають найбільший попит. Увага до пропозицій пояснюється неабиякою зручністю: їх легко відкривати та складати навіть однією рукою!
  2. Розмір куполу. Великий діаметр куполу – перевага. Завдяки йому власниці вдасться сховатися від дощу та захистити свій одяг. При цьому вибір необмежений: в асортименті передбачені моделі з розміром куполу до 110 см.
  3. Розмір парасолі. Зонти, які складаються, легко носити з собою. Невеликий розмір у складеному стані та широкий купол після відкриття поєднуються у брендових моделях. Прихильниці тростин також знайдуть правильний варіант на свій смак.
  4. Колірна палітра. Різноманіття кольорів – це ваша можливість задовольнити свої вимоги. Додатково варіанти оздоблені різнокольоровими смужками, клітинами, колами. Непомітний логотип або ж великий напис на куполі не рідкість, тому кожна жінка отримує бажану модель.

Переваги брендових виробів не обмежуються якісним виготовленням. Крім того, парасолі легко використовувати та носити з собою. Скловолоконний каркас стійкий до механічних впливів та вітру, а також вирізняється невеликою вагою. 

Чому замовляють парасолі у Krago

Сьогодні досить велике різноманіття аксесуарів. Так, на сайті Krago представлено багатий асортимент. Тут вдасться знайти жіночі парасолі, які:

  • виконані відповідно до модних тенденцій;
  • поєднують привабливий вигляд та міцність; 
  • зручні у використанні та зберіганні;
  • виготовлені з якісних матеріалів та тканин;
  • легко отримати у будь-якій точці України.

Використовуйте інформативний каталог для вибору цікавого варіанту. Опис пропозицій містить відомості про всі характеристики: механізм, матеріали, особливості. Завдяки вказаним деталям ви швидко знайдете потрібну модель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *