Яке покриття обрати для сходів на вулиці?

Зміст

Вуличні сходи – це візитна картка власника заміського будинку. Вони мають бути не тільки гарними, але й надійними та витримувати інтенсивні навантаження, мати протислизькі покриття. Обирати покриття для сходів на вулиці краще від перевірених виробників, які можуть гарантувати безпеку та довговічність сходів.

Керамічне покриття

Досі керамічна плитка є найпопулярнішим варіантом через свою відносно низьку ціну та актуальні властивості. Основні її переваги: 

  • Стійкість до вологи та погодних умов завдяки спеціальному захисту, який дозволяє їй протистояти дощам, морозам та сонячному впливу. 
  • Керамічна плитка пропонує широкий вибір текстур, кольорів, форм. Ви можете створити унікальні форми для своїх сходів та красиві композиції. Існують варіанти, що імітують камінь, дерево, бетон. Проте коштують дешевше.
  • Для вуличних сходів використовують плитку з антиковзким покриттям, що робить її безпечною навіть у дощову чи зимову погоду.
  • Її легко мити, вона не вимагає складного догляду, і не вбирає бруд або вологу.

Якісна керамічна плитка від Полірут стійка до механічних пошкоджень та зносу, зберігаючи свій первісний вигляд роками.

Природний камінь 

Природний камінь, наприклад граніт, мармур, піщаник або сланець – це елітний та надзвичайно довговічний матеріал для оздоблення вуличних сходів. Він має природну красу та підходить для створення елегантних інтер’єрів. Чому на ньому можна зупинити увагу?

  1. Це один з найбільш довговічних матеріалів, який може служити десятиліттями, не втрачаючи своїх властивостей. 
  2. Він стійкий до будь-яких умов: води, морозу, ультрафіолету, перепадів температур. Камінь ідеально підходить для суворих кліматичних умов.
  3. Кожен камінь має унікальну текстуру та колір, що додає особливої елегантності сходам. Матеріал створює органічний вигляд, який чудово поєднується з ландшафтним дизайном. 
  4. Не потребує значного догляду: його легко очищати від бруду та пилу. З роками він вдало зберігає свій первісний вигляд.

Камінь – це те, в що ви вкладаєте гроші раз і назавжди. Він витримує велике навантаження, стійкий до механічних пошкоджень та неймовірно виглядає. 

Бетон 

Доволі функціональний, економічний та довговічний матеріал для покриття вуличних сходів. Він може використовуватися у чистому вигляді, а також в поєднанні з іншими матеріалами: фарбуванням, текстуруванням, оздобленням плиткою. Бетон також дуже практичний, довговічний. Витримує механічні навантаження, удари, тиск. Ви можете додати на його поверхню текстуру під час заливки, що зробить його ще цікавіше. Всі ці варіанти ви можете замовити на сайті https://polyroot.com.ua/. Представники Полірут проконсультують вам та допоможуть зробити правильний вибір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *